Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

NEV Danışmanlık”, Bandırma'nın hizmetinde

 NEV Danışmanlık”, Bandırma

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen ‘ Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi''ni tamamlayıp sertifika alan sosyolog Nevin Çotuk, Beled

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen ‘ Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’’ni tamamlayıp sertifika alan sosyolog Nevin Çotuk, Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın da katıldığı bir törenle Hacıyusuf Mahallesi Santral Caddesi Marmara Apt. Kat1/2’de,” NEV Danışmanlık” isimli işyerinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa belediye meclis üyeleri Erhan Elmastaş ve Cemal Adıgüzel ile dost ve akrabaları, çok sayıda davetli katıldı. Borsa Kadın Girişimciler Kurulu da, Nevin Çotuk’a desteklerini sürdürdüler.
Nevin Çotuk, Genelkurmay Başkanlığı’nda yaklaşık 5 yıl sosyoloji , sosyal psikoloji, strateji alanlarında çalıştıktan sonra, kariyerini “Çelebi İnsan Kaynakları Birimi”nde sürdürdü. Ankara Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları Yönetimi ve İstanbul Üniversitesi Aile Danışmanlığı, psikoloji alanında çocuk değerlendirme testleri ve insan kaynakları bataryası eğitimlerini alan Çotuk, bu alandaki deneyimlerini aileler ve kurumlarla paylaşmak istediğini belirtti..
Nevin Çotuk, açtığı danışmanlık merkezinde, çift ve aile danışmanlığı, 2-11 yaş çocuklarına yönelik oyun terapisi, dikkat, algı, zeka, okula hazır oluş, bireyin psikolojik durumunu değerlendirmeye yönelik psikolojik test uygulamaları, sınava hazırlık dönemindeki öğrencilere yönelik mesleki eğitim testi uygulamaları ve kariyer danışmanlığı, çocuk gelişim dönemleri, çocuk ebeveyn iletişimi gibi konularda anne baba eğitimleri verileceğini açıkladı.
Çotuk, İnsan kaynakları alanında şirketlere yönelik işe seçme süreci danışmanlığı, performans ve kariyer yönetim sistemi danışmanlığı, kurumsal kültür ve personel motivasyon çalışmaları, insan kaynakları kalite yönetim sistemi danışmanlığı, liderlik ve yöneticilik, müzakere yöntemleri, satış becerileri, ekip çalışması, etkin iletişim teknikleri gibi konularda kurumsal eğitimler de verileceğini sözlerine ekledi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı